marzipancake2.jpg

Hemgjord prinsesstårta - snabbt, enkelt och personligt

Ingredienser
1 Scandi Bakers färdiga Tårtlock
1 paket färdiga tårtbottnar
3,5 dl vaniljkräm
1,5 dl hallonsylt - eller färska bär
5 dl vispgrädde

Garnering
Florsocker

1. Lägg den understa tårtbotten på ett fat med den ljusa sidan uppåt och bred över vaniljkrämen.
2. Lägg därefter på den mittersta tårtbotten och bred över hallonsylten. Sylten kan du med fördel byta ut eller blanda med bär; färska för säsongen eller från frysen.
3. Lägg slutligen över den sista tårtbotten med det mörka sidan uppåt och täck hela tårtan med grädde, även kanterna.
4. Lägg över tårtlocket på tårtan. OBS, skär några små snitt i kanterna så blir det lättare att lägga ut locket över tårtan.
5. Skär bort överflödig marsipan.
6. Sikta på florsocker och garnera efter det speciella tillfället. 

Tips på hur du gör dina egna rosor!